Waarom De Roseboom?

✓ Gratis parkeren
✓ Koffie/thee gratis
✓ Toilet aanwezig
✓ Pinnen heeft voorkeur
✓ Begane grond rolstoel toegankelijk

Bekijk behandelingen

Contacteer mij nu

Bel van tevoren altijd even naar 06-39660523 om te kijken of er plek is.

Breehoven 10, 6721 SN Bennekom
E: info@pedicureroseboom.nl

Afspraak maken

Pedicurebehandelingen

Een eerste bezoek aan de salon wordt altijd gestart met de anamnese. Het is dan wenselijk alle persoonlijke gegevens paraat te hebben. Deze worden veilig in een afgesloten systeem opgeslagen. Indien nodig neem je ook je verwijzing mee. De eerste pedicurebehandeling heeft een bijkomend administratietarief van €4,50.

Medisch Pedicurebehandeling (€38)

Bij een medisch pedicurebehandeling staan preventie en genezen voorop in verband met onderliggende aandoeningen zoals diabetes, reuma of andere chronische ziektes. De behandeling wordt, indien nodig, in overleg met (huis)arts, specialist of podotherapeut uitgevoerd.

In specifieke gevallen is er sprake van een (gedeeltelijke) vergoeding via de zorgverzekeraar. Als medisch pedicure declareer ik bij de zorgverzekeraar en betaal je slechts een kleine eigen bijdrage óf je ontvangt de factuur per e-mail en declareert zelf.

Pedicurebehandeling (€38)

Een standaard pedicurebehandeling omvat het knippen en frezen (gladmaken) van de nagels en/of eelt & eventueel de behandeling van een klein ongemak.

Pedicure behandeling in combinatie met de aanwezigheid van mycosenagels zal tot wat huiswerk leiden. Bij het juiste gebruik van de producten thuis zal de behandeling het meest succesvol zijn. Je krijgt altijd een op advies op maat.

Mogelijk bespreek ik een nadere behandeling en continuïteit hierin met je.

Luxe Pedicurebehandeling (€62,50)

Een luxere, comfortabelere behandeling waarbij de voeten verzorgd worden zoals bij een standaard pedicurebehandeling, maar met een warm voetenbadje, scrub, voetmasker en afgesloten met massage en warme doeken.

Keuze uit behandeling met producten van HFL of Pure Jo.

Voetnagels Lakken

Vanaf de zomer 2021 wordt deze behandeling weer aangeboden.

  • Anbos logo
  • Stipezo logo
  • ProVoet logo
  • ProCert logo
  • Anbos logo
  • Stipezo logo
  • ProVoet logo
  • ProCert logo