Waarom De Roseboom?

✓ Gratis parkeren
✓ Koffie/thee gratis
✓ Toilet aanwezig
✓ Pinnen heeft voorkeur
✓ Begane grond rolstoel toegankelijk

Bekijk behandelingen

Contacteer mij nu

Spinderweg 43, 6713 HR Ede
E: info@pedicureroseboom.nl
T: 06-39660523

Afspraak maken

Dr. Belter Collecties

Dr. Belter is een uitgebreide schoonheidslijn met producten die zowel natuurlijk als wetenschappelijk ontwikkeld zijn. Al de producten in deze lijn zijn gemaakt van speciaal geselecteerde, hoogwaardige en plantaardige grondstoffen. Bij De Roseboom kun je van alle 11 productlijnen het volledige assortiment vinden.

Zo krijg jij een optimale en methodische schoonheidsverzorging!

Bel-Energen

Bel-Energen is een nieuwe serie producten van Dr. Belter met een specifieke samenstelling van phyto-hormonen van verschillende planten, gecombineerd met speciale anti-aging stoffen die veroudering en rimpelvorming tegengaan.

De productlijn bestaat uit speciale producten die specifieke en effectieve ingrediënten bevatten die de huid herstellen, de rimpels doen verminderen en de huidfuncties ondersteunen.

Bio-Classica

Bio-Classica verzorgingslijn is een productlijn voor de veeleisende, moderne vrouw die naar zowel een sensuele als een luxueuze gezichtsverzorging verlangt. Natuurlijke grondstoffen en hightech procedures zorgen ervoor dat de producten van de Bio-Classica verzorgingslijn aan de hoogste eisen voldoen.

Intensa

Voor de bijzondere huidproblemen en de speciale behoeften van de huid. Samengesteld met kostbare oliën en hoog geconcentreerde werkstof-complexen om zo onze huid zijn schoonheid en natuurlijkheid terug te geven of te laten behouden.

Linie A

Linie A biedt speciale en zeer effectieve producten voor een zachte, effectieve behandeling van de acnehuid. De formules zijn ontworpen om overtollige talgproductie, overmatig vette huid, de ontwikkeling van puistjes en een sterke groei van acnebacteriën tegen te gaan.

Linie N

De basislijn van Dr. Belter voor de jongere huid en speciaal voor de beginnende gebruiker. De producten van deze lijn zijn voor alle huidtypen geschikt, ook voor de hele gevoelige huid. Ze bevatten zachte en biologische werkstoffen, die door hun samenstelling de elasticiteit en jeugdigheid van de huid doen bewaren.

Man

Huidverzorging is bij mannen al lang niet meer alleen maar wassen, maar gelukkig inmiddels ook steeds meer een uiting van een positief lichaamsbewustzijn. Speciaal op de man afgestemde verzorgingsproducten zijn daarom een vereiste voor de dagelijkse verzorging van de moderne man.

Ocula

De Ocula producten hebben een heerlijk ontspannende en kalmerende werking op de ogen en verminderen droogte, rimpels en wallen. De producten uit deze lijn zijn geschikt voor elk huidtype.

Samtea

Met dit complete verzorgingsconcept is door Dr. Belter een combinatie gemaakt tussen natuurproducten en wetenschappelijke formules. Dit heeft geresulteerd in een uitgebreide lijn die niet alleen tegemoet komt aan de verzorging van het lichaam, maar ook aan de totale verzorging van alle zintuigen.

Sensi-Bel

Sensi-Bel is een speciale verzorgingslijn voor de overgevoelige huid, welke uit balans is geraakt door bijvoorbeeld stress, fysieke spanning, slechte voeding of foutief cosmeticagebruik. Deze huid vereist niet alleen een speciale behandeling in de schoonheidssalon maar ook speciale producten voor thuis-gebruik.

Stimula

Dr. Belter staat voor natuurlijke, dermatologische huidverzorging door het gebruik van GreenTec formules. Het GreenTec concept gebruikt organische natuurlijke producten in combinatie met een hoogwaardige innovatieve pro medische ingrediënten. Alle producten zijn vrij van mineralen-, siliconen-olie en parabenen.

Met de Stimula producten ontvangt de rijpere, futloze huid multi-dynamische anti-aging verzorging. De kostbare plantaardige vetten zijn samengesteld om buitengewone souplesse te leveren.

Sun

De Dr. Belter Cosmetic Sun Protection producten beschermen de gevoelige huid tegen zonnebrand en andere schadelijke effecten van de zon. Zelfs tijdens het zonnebaden hydrateert en verzorgt het de huid, zodat de huid gebalanceerd en gezond gebruind wordt. Huidveroudering en de vorming van hyperpigmentatie.

Alle Dr. Belter

Liever door de hele collectie Dr. Belter heenbladeren?

Ontdek meer

Neem eens een kijkje bij andere merken.

  • Stipezo logo
  • ProVoet logo
  • ProCert logo
  • Anbos logo
  • Stipezo logo
  • ProVoet logo
  • ProCert logo