LumiSpa-banner

AGELOC® LUMISPA™ – ALLES WAT JE MOET WETEN.

Het is belangrijk om voor je huid te zorgen, maar dit is niet altijd even makkelijk. Verschillende huidtypes hebben verschillende behoeften, en het opzetten van een volledige routine kan een verwarrend en tijdrovend proces zijn. Daarom hebben wij een compleet huidverzorgingsapparaat ontwikkeld dat je helpt om de meest voorkomende problemen aan te pakken met fantastische resultaten – zonder dat je je hele ochtend kwijt bent. Met unieke accessoires die ontworpen zijn voor een geweldige reinigingservaring en milde, liefdevolle verzorging voor je ogen, vormt je ageLOC LumiSpa-toestel de toegang tot huidverzorging waar je dol op bent.

 

IK WIL REINIGING

 

IK WIL OOGVERZORGING

 

JOUW LUMISPA-REINIGING

lumispa-benefits-banner

Een jeugdige huid begint met grondige reiniging. De ageLOC LumiSpa is daar geweldig in, maar biedt nog zoveel meer. Gebruik het tweemaal per dag met een van onze Activating Cleansers als onderdeel van je huidverzorgingsroutine en in amper twee minuten ervaar je de zeven fantastische voordelen die verder gaan dan enkel reinigen:

n1   Grondig gereinigde huid.
n2   Vermindert het verschijnen van poriën.
n3   De huid voelt gladder aan.
n4   De huid ziet er zachter uit en voelt zachter aan.
n5   Verbeterde uitstraling van je huid.
n6   De huid is helderder.
n7   De huidskleur is zichtbaar verfrist.

HET LUMISPA TOESTEL

Eerder dit jaar werd Nu Skin namelijk door Euromonitor* uitgeroepen tot ’s werelds nummer 1 merk voor schoonheidsbehandelingsapparatuur thuis in 2017 en 2018, dit oplaadbare, waterdichte huidverzorgingsapparaat is de drijfveer achter jouw reiniging en oogverzorging. Het beschikt over gepatenteerde Two-Sense Motion-technologie die de huid stimuleert tijdens het reinigen, terwijl de precieze bewegingen en frequentie geoptimaliseerd zijn voor gebruik met onze Activating Cleansers en IdealEyes (hier zullen we het zo nog meer over hebben).

LumiSpa_device-square
stipezo-logo
provoet-4
anbos2x
procert-logo-zonder-tekst
bewustede